Timberwolves – Pistons Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις NBA 06.02.2022

Home » Timberwolves – Pistons Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις NBA 06.02.2022

NBA 2021/22 την Κυριακή, 06.02.2021

Το παιχνίδι μεταξύ των Minnesota Timberwolves και των Detroit Pistons μπορεί να μην είναι το πιο συναρπαστικό της εβδομάδας, αλλά στα μάτια μου αποτελεί ένα πολλά υποσχόμενο στοίχημα στο ΝΒΑ. Μόλις πριν από λίγες ημέρες οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τελευταία φορά.

Από αυτό, η συμβουλή μου Timberwolves Pistons μπορεί να βγάλει μερικά ενδιαφέροντα συμπεράσματα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα επιτυχημένο στοίχημα over-under. Ειδικά αν όντως αποδειχθεί αλήθεια ότι ο Cade Cunningham θα είναι στη ρεβάνς.

Οι Timberwolves είναι μία από τις εκπλήξεις της φετινής σεζόν! Με ρεκόρ 27-25, οι μπλε θα μπορούσαν να μυριστούν ακόμα και αέρα πλέι οφ – ειδικά αν ο Ντ’ Άντζελο Ράσελ γίνει σύντομα ξανά υγιής.

Παρ’ όλα αυτά, οι Λύκοι του σημείωσαν εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμη και χωρίς αυτόν. Μόνο δύο από τα επτά τελευταία παιχνίδια χάθηκαν – και αυτά μόνο από τους Warriors και τους Suns, τις δύο καλύτερες ομάδες του ΝΒΑ.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους επέλεξα αυτό το παιχνίδι έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι Timberwolves και οι Pistons συναντήθηκαν ήδη πριν από λίγες ημέρες και από αυτό μπορούν να εξαχθούν κάποια ενδιαφέροντα συμπεράσματα σε σχέση με το αποψινό παιχνίδι.

Πρώτα απ’ όλα: Οι Timberwolves κέρδισαν την απευθείας μονομαχία με 128:117!

Τώρα οι Pistons θα μπορούσαν θεωρητικά να πάρουν εκδίκηση για την ήττα τους. Γιατί παρά την έξοδο, η τέλεια καταιγίδα ετοιμάζεται από την πλευρά των Bad Boys.

Πρώτα απ’ όλα, ο Τζεράμι Γκραντ είναι επιτέλους ξανά σε φόρμα μετά από μισή αιωνιότητα. Διότι απέναντι στους Γουλβς, το σούπερ ταλέντο του Ντιτρόιτ έκανε μόλις το δεύτερο παιχνίδι του μετά τον τραυματισμό του και παρόλα αυτά έφτασε τους 20 πόντους.

Ωστόσο, ο Κέιντ Κάνινγκχαμ είναι επίσης απαραίτητος για την κάτω ομάδα. Το νούμερο 1 του περσινού ντραφτ ανέβηκε από τότε στο νούμερο 1 της KIA Rookie Ladder και έχασε το παιχνίδι με τους Γουλβς λόγω τραυματισμού.

Στη ρεβάνς, το γιγαντιαίο ταλέντο των Bad Boys θα είναι πιθανότατα και πάλι στο παιχνίδι και θα μπορούσε να εναλλάσσεται με τον Γκραντ για να ξεδιπλώσει την επιθετική δύναμη που έλειπε από το παιχνίδι των Pistons στην τελευταία τους συνάντηση.

Παρόλα αυτά, δεν περιμένω από τους φιλοξενούμενους να κερδίσουν το παιχνίδι. Διότι ακόμη και σε αυτό το σενάριο, η πιθανότητα νίκης θα ήταν το πολύ 25%, κατά τη γνώμη μου.

Ωστόσο, είμαι κατά 95% βέβαιος ότι σε αυτόν τον αστερισμό θα διεξαγόταν σε κάθε περίπτωση ένα παιχνίδι με υψηλό σκορ – το οποίο, δυστυχώς, θα έφερνε και αντίστοιχα πενιχρές αποδόσεις.

Πάντως: Οι 245 πόντοι από την τελευταία μονομαχία ήταν ήδη πάνω από το μέσο όρο. Αν ο Κάνινγκχαμ μπορέσει να βοηθήσει και αυτή τη φορά τους Πίστονς, τότε το σκορ είναι πρακτικά καταδικασμένο να εκτοξευθεί και πάλι στα ύψη.

Επιπλέον, ως φίλος των στοιχημάτων over/under, μπορείτε πάντα να βασίζεστε στη δύναμη πυρός των Timberwolves, ούτως ή άλλως. Ειδικά όταν ο αντίπαλος είναι μία από τις ομάδες με το πιο αδύναμο παιχνίδι.

Μόνο κατά τη διάρκεια των τελευταίων δέκα αγώνων του ΝΒΑ, η Μινεσότα έχει κατά μέσο όρο 122,1 πόντους ανά αγώνα, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία. Αυτό είναι μακράν το υψηλότερο σκορ οποιασδήποτε ομάδας σε αυτό το χρονικό διάστημα, ξεπερνώντας ακόμα και τους Suns με 118,3!

Είτε πρόκειται για αμερικανικά, γαλλικά ή γερμανικά γραφεία στοιχημάτων – όλα ευνοούν τους Λύκους όπως αναμενόταν με αποδόσεις κατά μέσο όρο 1,14 – και όχι μόνο επειδή έχουν ήδη κερδίσει πριν από λίγες ημέρες.

Στην πραγματικότητα, η ομάδα των γηπεδούχων είναι λίγο καλύτερη από αυτή των Bad Boys. Κατά συνέπεια, οι Pistons, από την πλευρά τους, μπαίνουν στην κούρσα μόνο ως αουτσάιντερ με αποδόσεις νίκης γύρω στο 6.50.

WX: Πριν από λίγες ημέρες, οι φίλοι του μπάσκετ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια νίκη με 128-117 επί των Timberwolves. Στην επερχόμενη ρεβάνς στο Target Center μπορούμε τώρα να υποθέσουμε ένα συγκριτικά παρόμοιο τελικό αποτέλεσμα.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι Pistons παίρνουν πίσω τον Cade Cunningham, το νούμερο 1 του ντραφτ του 2021, ο οποίος θα μπορούσε να δώσει επιπλέον επιθετική ώθηση και ένα πιο ισορροπημένο παιχνίδι. Εν τω μεταξύ, στην επίθεση των Wolves μπορεί πάντα να βασιστεί κανείς.

Η Μινεσότα έχει σκοράρει τους περισσότερους πόντους από κάθε άλλη ομάδα του ΝΒΑ στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Οπότε περιμένω ότι το άλλο παιχνίδι μου με υψηλό σκορ θα είναι μια ακόμη καθαρή νίκη της Μινεσότα.

Η συμβουλή μου για τους Timberwolves Pistons είναι επομένως, ανεξάρτητα από την έκβαση του αγώνα: Νίκη Timberwolves με χάντικαπ – 11.5!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!