Suns – Nets Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις NBA 02.02.2022

Home » Suns – Nets Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις NBA 02.02.2022

NBA 2021/22 την Τετάρτη, 02.02.2021

Με τις σημερινές συμβουλές για το ΝΒΑ, μια αναμέτρηση αυτού του βεληνεκούς δεν θα μπορούσε να λείπει! Οι Phoenix Suns υποδέχονται τους Brooklyn Nets! Δύο ομάδες που έχουν τα φόντα να παίξουν μεταξύ τους στους τελικούς του ΝΒΑ.

Ωστόσο, οι Νεοϋορκέζοι θα πρέπει να βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα για να το πετύχουν. Αλλά όπως συνοψίζει η συμβουλή μου για τους Suns Nets, η θεά Fortuna έχει προφανώς άλλα σχέδια. Για τους φιλοξενούμενους, οι τραυματισμοί έρχονται τώρα με γοργούς ρυθμούς!

Είναι σχεδόν εξωφρενικό το γεγονός ότι ο Ντέβιν Μπούκερ δεν προτάθηκε για την αρχική πεντάδα του επερχόμενου All-Star Game παρά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις. Ωστόσο, οδηγεί τους Suns από τη μία νίκη στην άλλη.

Χθες κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς, ο ταλαντούχος γκαρντ κατάφερε για άλλη μια φορά να βάλει μπρος το τούρμπο και να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ 12 πόντων στην τελευταία περίοδο. Παρεμπιπτόντως, αυτή ήταν η δέκατη συνεχόμενη νίκη της σεζόν!

Τώρα ακολουθεί η μονομαχία με τους Νεοϋορκέζους, η οποία δεν θα πρέπει να αποτελέσει μεγάλη πρόκληση για τους γηπεδούχους. Τα νεύρα των Νετς έχουν πληγεί αυτή τη στιγμή από τραυματισμούς: Πρώτα ο Ντουράντ, τώρα ο Χάρντεν!

Το γεγονός ότι ο Κέβιν Ντουράντ είναι εκτός εδώ και εβδομάδες είναι ήδη ένας πολύ κακός οιωνός! Αλλά από προχθές, ο Τζέιμς Χάρντεν φαίνεται ότι πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα λόγω τραυματισμού στο χέρι. Οι συνέπειες για τους μαύρους και τους λευκούς του ορόφου είναι καταστροφικές.

Οι Νετς έχασαν τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια για πρώτη φορά φέτος – αν και οι αντίπαλοι με τους Timberwolves, Nuggets, Lakers και Warriors δεν ήταν βέβαια χωρίς προβλήματα. Αλλά δεν θα είναι καθόλου ευκολότερο απέναντι στο Φοίνιξ…

Χωρίς τους Όλντριτζ, Έντουαρντς, Χάρντεν και Ντουράντ, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιμετωπίσουν τους Ντέβιν Μπούκερ και Κρις Πολ. Ειδικά για να σταματήσει τις εκρηκτικές κινήσεις του Μπούκερ στο μισό γήπεδο, ο “The Beard” θα πρέπει να αποδώσει εντυπωσιακά – αλλά αυτό μάλλον δεν θα συμβεί!

Οι Νετς θα πρέπει να σταματήσουν μια ομάδα που έχει χάσει μόνο ένα από τα δεκατέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο ΝΒΑ και διαθέτει πολύ καλύτερη άμυνα. Για το σκοπό αυτό, τα στατιστικά στοιχεία είναι αδιαμφισβήτητα.

Στα τελευταία δέκα παιχνίδια του ΝΒΑ, οι Αριζοναίοι έχουν επιτρέψει κατά μέσο όρο 10,7 πόντους λιγότερους από τη Νέα Υόρκη. Αυτό το στατιστικό στοιχείο δεν λαμβάνει καν υπόψη την απουσία του James Harden, ο οποίος έχασε το πρώτο του παιχνίδι μόλις χθες.

Χωρίς τον The Beard, αυτό θα είναι μια δύσκολη υπόθεση. Μπορεί το Φοίνιξ να μην είναι πλήρες ούτε λόγω της απουσίας του Τζαου Κράουντερ και του σέντερ ΝτεΆντρε Έιτον, αλλά το δεύτερο κοστούμι των “ασπρόμαυρων” ταιριάζει προς το παρόν σαν γάντι.

Με την ευκαιρία, οι δύο ομάδες έχουν ήδη βρεθεί αντιμέτωπες αυτή τη σεζόν – για την ακρίβεια στις 28.11.2021 στο Barclays Center. Τότε, η βασική πεντάδα της Νέας Υόρκης είχε τους τραυματίες Κέβιν Ντουράντ, Τζέιμς Χάρντεν και Λαμάρκους Όλντριτζ.

Και παρόλο που ο Ντουραντούλα κατάφερε να βάλει 39 πόντους εκείνο το βράδυ, οι Σανς ήταν αυτοί που είχαν το πάνω χέρι στο τέλος με 113-107. Αν και ο Kyrie Irving ξεκινάει για τους ασπρόμαυρους αυτή τη φορά, οι απώλειες είναι πολύ πιο σοβαρές.

Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι το Φοίνιξ είναι η ομάδα με το καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ μετά τους Ουόριορς. Οι Black and Violets έχουν κερδίσει τις 21 από τις 26 εμφανίσεις τους στο Footprint Center μέχρι στιγμής.

Αν και οι δύο ομάδες ήταν με την καλύτερη δυνατή σύνθεση, τότε οι αποδόσεις από τους διάφορους bookmakers θα ήταν σίγουρα διαφορετικές. Ωστόσο, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στο 85% της αγωνιστικής τους δύναμης, ενώ οι Νετς μόλις στο 50%, ο πίνακας πληρωμών δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη.

Σύμφωνα με αυτό, η νίκη των Suns προσφέρεται σε στοιχηματικές αποδόσεις με μέσο όρο μόλις 1,32. Από την άλλη πλευρά, αν η ομάδα αντικατάστασης από το Μπρούκλιν μπορέσει όντως να βάλει τέλος στο νικηφόρο σερί της Αριζόνα, οι αγορές προσφέρουν σχεδόν τετραπλάσιο στοίχημα!

Συμπεράσματα: Στα χαρτιά ένα κορυφαίο παιχνίδι, αλλά το αργότερο μετά από αυτό το tip Suns Nets θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να είναι μια πολύ ξεκάθαρη υπόθεση υπέρ των γηπεδούχων.

Επειδή οι Αριζόνα μόλις κέρδισαν το δέκατο συνεχόμενο παιχνίδι τους χάρη σε έναν εξαιρετικό Ντέβιν Μπούκερ, ο οποίος παίζει με μια υγιή δόση θυμού λόγω της μη υποψηφιότητάς του για το All-Star Game.

Η Brookyln, από την άλλη πλευρά, έχασε καθένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Δεν είναι περίεργο, διότι εκτός από τον Κέβιν Ντουράντ, ο Τζέιμς Χάρντεν είναι επίσης εκτός. Αλλά και οι απουσίες των Aldridge και Edwards βαραίνουν σημαντικά.

Η συμβουλή μου για τους Suns Nets μπορεί επομένως να έχει ως εξής: Κερδίστε τους Σανς με χάντικαπ -3.5!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!