Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς – Μπρούκλιν Νετς Συμβουλή, Προγνωστικά & Προγνωστικά NBA 30.01.2022

Home » Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς – Μπρούκλιν Νετς Συμβουλή, Προγνωστικά & Προγνωστικά NBA 30.01.2022

NBA 2021/22 την Κυριακή, 30.01.2022

Στο ΝΒΑ, δύο ομάδες συναντιούνται απόψε που θα μπορούσαν να διασταυρωθούν ξανά στους τελικούς. Μιλάμε για το κορυφαίο παιχνίδι μεταξύ των Golden State Warriors και των αήττητων Brooklyn Nets.

Στους Νεοϋορκέζους λείπει ακόμα ο σέντερ τους Κέβιν Ντουράντ, ενώ πρόβλημα αποτελεί και η παιχνιδιάρικη διάθεση των ασπρόμαυρων. Οι γηπεδούχοι, από την άλλη πλευρά, λειτουργούν σαν ρολόι, εν μέρει χάρη στα πολλά εντός έδρας παιχνίδια τους.

Οι Warriors πρέπει τώρα να αποδείξουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα που μπορεί εύκολα να φτάσει στους τελικούς του ΝΒΑ, τουλάχιστον αν όλοι οι παίκτες της παραμείνουν υγιείς.

Αλλά ακριβώς σε αυτό το σημείο δεν μπορεί κανείς να απαλλαγεί από την αίσθηση ότι οι Νεοϋορκέζοι φαίνεται να βρίσκονται κάτω από μια επίμονη κατάρα. Ο Κέβιν Ντουράντ είναι εκτός εδώ και αρκετό καιρό και θα αναγκαστεί να μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτό από μόνο του αποδυναμώνει πάρα πολύ τους ασπρόμαυρους. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που το Μπρούκλιν έχει χάσει το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι του και έχει υποχωρήσει από την πρώτη στην τέταρτη θέση της Δυτικής Περιφέρειας.

Ο λόγος για τον οποίο τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για τους Nets αυτή τη στιγμή δεν έχει να κάνει μόνο με τον Durant, αλλά και με την κατάσταση εμβολιασμού του Kyre Irving. Ενώ ο ταλαντούχος ballhandler θα είναι απόψε στην αρχική ενδεκάδα, δεν επιτρέπεται η είσοδός του στην Barclays Arena για τους εντός έδρας αγώνες.

Φυσικά, αυτή δεν είναι μια ιδανική κατάσταση για τον προπονητή Στιβ Νας, καθώς εμποδίζει την αρχική του πεντάδα να εγκατασταθεί μόνιμα. Αντίθετα, απαιτείται συνεχής εναλλαγή, η οποία είναι ούτως ή άλλως δύσκολη λόγω περαιτέρω απουσιών.

Ο Χάρις είναι ένας κλασικός παίκτης του rotation, ο οποίος είναι εξίσου εκτός δράσης με τον Μίλσαπ – αλλά και η χρησιμοποίηση των Κλάξτον και Σαρπ είναι επίσης κάτι παραπάνω από αμφισβητήσιμη. Εν ολίγοις, δεν θα ήθελα απαραίτητα να ποντάρω τα χρήματά μου στο Μπρούκλιν αυτή τη στιγμή.

Οι Warriors, σε αντίθεση με τους Nets, είναι συντονισμένοι. Πράγματι, οι Καλιφορνέζοι εξακολουθούν να στερούνται τους Ντρέιμοντ Γκριν, Τζέιμς Γουάιζμαν και Αντρέ Ιγκουοντάλα. Αλλά η μπάλα τρέχει πολύ πιο ομαλά αυτή τη στιγμή.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό είναι ήδη το πέμπτο σερί εντός έδρας παιχνίδι του Γκόλντεν Στέιτ και ενώ το πρώτο κερδήθηκε απέναντι στους αδύναμους στο παιχνίδι Ρόκετς, οι επόμενες νίκες ήταν όλες άξιες τιμής.

Οι Jazz, οι Mavericks και οι Timoverwolves έχουν ηττηθεί εδώ την τελευταία εβδομάδα. Μια εξαιρετική σειρά, στην οποία θα δούμε άλλη μια τέλεια προβαρισμένη αρχική πεντάδα απόψε.

Η αρχική πεντάδα της Καλιφόρνια που χρησιμοποιήθηκε στις δύο τελευταίες νίκες επί των Mavs και Timberwoles ήταν πανομοιότυπη. Αυτή αποτελούνταν από τους Porter, Looney, Poole και τους δύο υποψήφιους All-Star Curry και Wiggins.

Η υποψηφιότητα του Ουίγκινς για τον αγώνα All-Star προκάλεσε κάποια αγανάκτηση στους φίλους του μπάσκετ – άλλωστε, αυτό σημαίνει ότι οι αναμφισβήτητα κάπως καλύτεροι Λούκα Ντόντσιτς, Ντέβιν Μπούκερ ή Κρις Πολ πρέπει να παρακολουθήσουν.

Ωστόσο, ο 26χρονος δεν μπορεί να ενδιαφερθεί γι’ αυτό. Μάλιστα, περιμένω ότι αυτή η τιμή θα τον κινητοποιήσει πραγματικά για άλλη μια φορά. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι οι Warriors έχουν ήδη κερδίσει εντυπωσιακά τους Nets πρόσφατα.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο Μπρούκλιν στα μέσα Νοεμβρίου – και οι Καλιφορνέζοι κατάφεραν ήδη να πανηγυρίσουν μια επιβλητική νίκη με 117:99. Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν σε φόρμα εκείνο το βράδυ, αλλά χωρίς ευκαιρία.

Ο Στίβεν Κάρι, ο οποίος σημείωσε 37 πόντους, πραγματοποίησε και πάλι μια τρελή εμφάνιση.

Η απόδοση για νίκη των γηπεδούχων είναι αυτή τη στιγμή στο 1.40, ενώ ο θρίαμβος των Νεοϋορκέζων, οι οποίοι δεν έχουν αρκετούς παίκτες, είναι αυτή τη στιγμή γύρω στο 3.05.

Συμπεράσματα: Οι Νετς αντιμετωπίζουν αργά αλλά σταθερά προβλήματα με το rotation τους. Επειδή όχι μόνο ο Ντουράντ είναι τραυματίας, αλλά μαζί του και άλλοι σημαντικοί παίκτες του πάγκου. Συν τοις άλλοις, ο Ίρβινγκ συνήθως δεν επιτρέπεται να παίξει δύο παιχνίδια στη σειρά λόγω της κατάστασης του εμβολιασμού του.

Οι Warriors, από την άλλη πλευρά, δύσκολα μπορούν να νικηθούν όσον αφορά την αγωνιστική εμπειρία. Τώρα παίζουν με τον ίδιο ακριβώς σχηματισμό για σχεδόν πέμπτη συνεχόμενη φορά – αλλά όχι μόνο αυτό.

Όλα αυτά τα παιχνίδια έχουν διεξαχθεί μπροστά στο κοινό τους και έχουν πάντα καταλήξει σε νίκη – και μάλιστα απέναντι σε κορυφαίες ομάδες όπως οι Mavs, οι Timberwolves και οι Jazz. Σαφές πλεονέκτημα για τους γηπεδούχους!

Μάλιστα, στο δικό μου tip Warriors Nets, υποθέτω μια παρόμοια καθαρή νίκη των Καλιφορνέζων όπως στην περσινή μονομαχία με τους Νεοϋορκέζους.

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!