Phoenix Suns – Timberwolves Συμβουλή, Προγνωστικά & Προγνωστικά NBA 29.01.2022

Home » Phoenix Suns – Timberwolves Συμβουλή, Προγνωστικά & Προγνωστικά NBA 29.01.2022

NBA 2021/22 το Σάββατο, 29.01.2022

Το βράδυ της Παρασκευής προς το Σάββατο θα σας δώσουμε αρκετές συμβουλές για το NBA! Μία από αυτές αφορά την τρέχουσα κατ’ εξοχήν υπερ-ομάδα, η οποία αντιμετωπίζει μία από τις εκπλήξεις της σεζόν 2021/22: Οι Phoenix Suns φιλοξενούν τους Minnesota Timberwolves!

Παρεμπιπτόντως, στο tip μου για τους Suns Timberwolves θα παρουσιάσω μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι γηπεδούχοι μπορούν να κερδίσουν σχεδόν με κάθε σχηματισμό, ενώ για τους Wolves μόνο η απώλεια ενός βασικού παίκτη συνήθως οδηγεί σε ήττα…

“Everyone is replaceable”, – αυτό ή κάτι παρόμοιο θα μπορούσε να είναι το σύνθημα της φετινής μεταγραφικής εκστρατείας των Suns. Διότι μετά την περσινή ήττα στους τελικούς του ΝΒΑ, οι Αριζόνα δεν ήθελαν να εξαρτώνται πλέον τόσο πολύ από μεμονωμένους παίκτες από εκεί και πέρα.

Το πέτυχαν πλήρως, ιδίως στη θέση του κέντρου. Ο Deandre Ayton καθώς και ο αναπληρωματικός του Javale McGee είναι σήμερα τραυματίες – και όμως οι Αριζόνα έχουν υπογράψει τον Bismack Biyombo, μια τρίτη εναλλακτική λύση σε αυτή τη θέση, ο οποίος είναι σήμερα πολύ καλός.

Οι Suns κέρδισαν το όγδοο σερί παιχνίδι τους με το τρίτο τους κέντρο προχθές. Αυστηρά μιλώντας, πανηγύρισαν μια διπλή νίκη επί των Τζαζ. Έτσι, οι Black and Violets παραμένουν η καλύτερη ομάδα στο ΝΒΑ με ρεκόρ (38-9).

Πάντως, μέρος της αλήθειας είναι ότι οι Αριζόνα έχουν παίκτες που δεν μπορούν να αντικατασταθούν. Αυτοί είναι ο Ντέβιν Μπούκερ και ο Κρις Πολ, οι οποίοι έχουν πάρει την ομάδα από το χέρι τον τελευταίο καιρό και την έχουν οδηγήσει σε κοντινές νίκες.

Στο επερχόμενο παιχνίδι με τους Timberwolves, μπορούμε να περιμένουμε μια συναρπαστική μονομαχία στην οποία οι Suns έχουν περισσότερες απουσίες, αλλά αυτές μπορούν να αντικατασταθούν εξίσου από καλούς παίκτες του πάγκου, όπως ο Biyombo.

Από την άλλη πλευρά, παίκτες-κλειδιά, όπως ο Μπούκερ και ο Πολ, είναι υγιείς και σε εξαιρετική κατάσταση. Η Μινεσότα, από την άλλη πλευρά, έχει μόνο ένα όνομα που λείπει, αλλά αυτό θα μπορούσε να βάλει εμπόδια στους επισκέπτες.

Οι Timberwolves είναι σίγουρα μία από τις εκπλήξεις της φετινής σεζόν. Η τρίτη νεότερη ομάδα στο ΝΒΑ λέγεται ότι διαθέτει τεράστιο ταλέντο. Μετά από μια καταστροφική σεζόν, ορισμένοι από τους νεαρούς παίκτες φαίνεται ότι είναι ήδη σε θέση να απελευθερώσουν τις τεράστιες δυνατότητές τους.

Η Μινεσότα είναι έβδομη στη Δυτική Περιφέρεια με θετικό ρεκόρ (24-23) και θα μπορούσε να μπει στα πλέι οφ! Πρόσφατα, μάλιστα, πανηγύρισαν νίκες επί των Brooklyn Nets και των Portland Trail Blazers.

Μέχρι στιγμής, θα είχα επιφυλάξεις για άλλη μια επιτυχία των Σανς – ειδικά από τη στιγμή που, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του ΝΒΑ για τα τελευταία δέκα παιχνίδια, οι Γουλβς έχουν σκοράρει τους περισσότερους πόντους από κάθε άλλη ομάδα κατά μέσο όρο.

Μα τώρα ερχόμαστε στην ουσία του θέματος, η οποία μπορεί να πάρει τον αέρα από τα πανιά των Λύκων. Για τους σκούρους μπλε έχουν τρία μεγάλα ονόματα στις τάξεις τους: Καρλ-Άντονι Τάουνς, Άντονι Έντουαρντς και Ντ’ Άντζελο Ράσελ.

Όταν αυτοί οι τρεις αγωνίζονται μαζί – όπως συνέβαινε μέχρι πρόσφατα – το ρεκόρ των Τίμπεργουλβς είναι (20-12). Στην αντίθετη περίπτωση, ωστόσο, είναι μόνο (4-11). Και όπως έφερε η μοίρα, ο Άντονι Έντουαρντς από όλους τους ανθρώπους τραυματίστηκε προχθές.

Ο νεαρός χρειάστηκε να μεταφερθεί εκτός γηπέδου και η χρησιμοποίησή του απόψε θεωρείται απίθανη. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να αντικαταστήσουν έναν παίκτη αυτού του διαμετρήματος, δεν έχουν το βάθος της ομάδας των Suns για κάτι τέτοιο.

Επιπλέον, οι Τίμπεργουλβς μόλις χθες το βράδυ ολοκλήρωσαν έναν εξαντλητικό αγώνα με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, τον οποίο έχασαν με 115-124 με έναν σοβαρά μελανιασμένο Έντουαρντς. Ο Φοίνιξ, από την άλλη πλευρά, είχε ρεπό.

Όλα αυτά παίζουν στα χέρια των Αριζοναίων, οι οποίοι δεν θεωρούνται τυχαία ο σίγουρος νικητής στις στοιχηματικές αγορές.

Συμπεράσματα: Αν κόψεις το ένα κεφάλι της Λερναίας Ύδρας, δύο θα ξαναφυτρώσουν – ή έτσι είναι με τους Σανς (εφόσον το εν λόγω κεφάλι δεν είναι του Ντέβιν Μπούκερ).

Με τους Timberwolves, ωστόσο, η κατάσταση είναι διαφορετική. Γιατί με τη Μεγάλη Τριάδα τους, το ρεκόρ της σεζόν είναι (20-12), αλλά μόλις ένας από τους τρεις Σωματοφύλακες είναι εκτός, είναι μόνο (4-11).

Και πράγματι, φαίνεται ότι ο Έντουαρντς εξακολουθεί να υποφέρει από πρόσφατο τραυματισμό. Αν και δεν είναι κάτι σοβαρό, χωρίς αυτόν στο 100% οι Γουλβς δεν θα μπορέσουν να κάνουν πολλά απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ΝΒΑ.

Έτσι, η επιλογή μου για τους Suns Timberwolves είναι: Οι Suns κερδίζουν με έξι πόντους διαφορά!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!