Mavericks – Grizzlies Συμβουλή, Προγνωστικά & Προγνωστικά NBA 24.01.2022

Home » Mavericks – Grizzlies Συμβουλή, Προγνωστικά & Προγνωστικά NBA 24.01.2022

Δύο ομάδες που κάνουν θραύση αυτή τη στιγμή και δεν μπορούν να μείνουν έξω από τη σημερινή συμβουλή για το ΝΒΑ είναι οι Dallas Mavericks και οι Memphis Grizzlies! Θα πάρουν εκδίκηση οι επισκέπτες;

Αν και οι Dark Blues αυτή τη στιγμή χτυπούν σχεδόν τα πάντα στο διάβα τους, υπάρχουν καλοί λόγοι για τους οποίους έχασαν πρόσφατα από τους Μαβς – θα τους αναλύσω λεπτομερέστερα στην πρόβλεψή μου για τους Μάβερικς Γκρίζλις!

Αυτοί οι Grizzlies είναι σε όλους τους κυλίνδρους! Χθες το βράδυ μάλιστα κατάφεραν να νικήσουν τους Ντένβερ Νάγκετς! Ο Ja Morant και οι συμπαίκτες του έχουν κερδίσει 13 από τα 15 τελευταία παιχνίδια τους.

Ο λόγος για τον οποίο το σημερινό παιχνίδι των νεαρών αγρίων προκαλεί το ενδιαφέρον μου έχει να κάνει κυρίως με τον επερχόμενο αντίπαλο. Επειδή ήταν υπεύθυνοι για μία από τις δύο μοναδικές ήττες που έπρεπε να υποστεί το Μέμφις τις τελευταίες εβδομάδες – και τι ήττα.

Διότι αυτό που καμία άλλη ομάδα δεν κατάφερε να κάνει, οι Μαβς το κατάφεραν μόλις πριν από επτά ημέρες! Οι Γκρίζλις, οι οποίοι συνήθως είναι γνωστοί για το ότι ανεβάζουν οι ίδιοι το σκορ, ήταν σε μεγάλο βαθμό κατώτεροι των περιστάσεων εκείνο το βράδυ με διαφορά 27 πόντων!

Οι επίσημες στατιστικές του ΝΒΑ είναι ξεκάθαρες όσον αφορά την επίθεση των φιλοξενούμενων! Επειδή στα τελευταία 10 παιχνίδια του ΝΒΑ, οι Τίμπεργουλβς θυμίζουν πολύ τους Harlem Globetrotters εκτός έδρας! Ο μέσος όρος των 115,0 πόντων ανά παιχνίδι σε αυτό το διάστημα είναι ο τέταρτος καλύτερος στην κατηγορία!

Ακόμη πιο εκπληκτικό είναι το γεγονός ότι ο Τζα Μοράντ και η ομάδα του είχαν συντριβεί από τους Μαβς λιγότερο από μια εβδομάδα πριν. Επειδή στην ήττα, η επιθετική απόδοση δεν ήταν πολύ καλή με μόλις 85 πόντους. Σύμφωνα με μια παλιά ποδοσφαιρική παροιμία, είσαι τόσο καλός όσο σου επιτρέπει ο αντίπαλός σου να είσαι.

Αυτό το ρητό ταιριάζει γάντι για να εξηγήσει τι πήγε στραβά στην τελευταία συνάντηση. Γιατί αν υπάρχει ένα πράγμα που ξέρουν να κάνουν οι Μαβς, αυτό είναι να συγκροτούν μια άμυνα ανθεκτική σε διαρρήξεις – και το απέδειξαν εντυπωσιακά πριν από μια εβδομάδα.

Η άμυνα των Μαβς, υπό την καθοδήγηση του σέντερ Ντουάιτ Πάουελ, ξέρει να διαβάζει τον αντίπαλο από νωρίς. Επιπλέον, κατάφεραν να καταστήσουν ακίνδυνο τον Ja Morant την τελευταία φορά που συναντήθηκαν – κάτι που, παρεμπιπτόντως, συνήθως οδηγεί σε αυτόματη νίκη επί των Grizzlies!

Αλλά οι Mavericks σίγουρα δεν έχουν φυλάξει τις αμυντικές τους ικανότητες μόνο για αυτό το ματς. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δέκα αγώνων, επέτρεψε κατά μέσο όρο μόλις 97 πόντους, που αποτελεί εξαιρετική εικόνα για την αμυντική συμπεριφορά της.

Συγκριτικά, το Μέμφις, αν και επιθετικό, επέτρεψε κατά μέσο όρο 13 πόντους περισσότερους ανά αγώνα την ίδια περίοδο. Όμως, τα πλεονεκτήματα του Ντάλας περιλαμβάνουν και άλλες αρετές που θα προβληματίσουν τους επισκέπτες.

Μια ισχυρή άμυνα ζει από την ικανότητά της να παίρνει ριμπάουντ και σε αυτό ακριβώς το σημείο οι Μαβς μπορούν να ρίξουν τους φιλοξενούμενους. Και αυτό παρά το γεγονός ότι οι Γκρίζλις έχουν πάρει τα περισσότερα ριμπάουντ στο ΝΒΑ κατά μέσο όρο τις τελευταίες δέκα ημέρες (49,8).

Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την προαναφερθείσα ισχυρή επιθετική απόδοση, συνήθως οδηγεί αναπόφευκτα σε μια νίκη του Μέμφις – αλλά όχι απέναντι στο Ντάλας. Επειδή την τελευταία φορά που συναντήθηκαν, οι Mavs κέρδισαν τη μονομαχία των ριμπάουντ με 52-41.

Αυτό είναι το ζητούμενο και γι’ αυτό πιστεύω ότι οι Mavericks θα κερδίσουν ξανά. Μόνο ο Luka Doncic έπιασε 13 ελεύθερες μπάλες για τους Mavs εκείνο το βράδυ και πέτυχε επίσης 27 πόντους. Ο Σέρβος δεν θα μπορέσει να το κρατήσει χαμηλά ούτε αυτή τη φορά.
Η

Memphis μπορεί να μην έχει την εμπειρία για να κερδίσει μια τόσο έμπειρη άμυνα. Ειδικά από τη στιγμή που δεν έχουν έναν παίκτη που να μπορεί πραγματικά να σταθεί απέναντι στον Λούκα Ντόντσιτς.

Ως εκ τούτου, οι Grizzlies πηγαίνουν στην αποψινή ρεβάνς ως αουτσάιντερ με απόδοση περίπου 2.40! Μια επιτυχημένη εκδίκηση φαίνεται επομένως να είναι ένα μάλλον απίθανο σενάριο!

WX: Μπορούμε να περιμένουμε έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα μεταξύ δύο εξαιρετικών ομάδων, οι οποίες ανήκουν στις “ανερχόμενες” ομάδες. Ωστόσο, οι Mavs έχουν ήδη αποδείξει ότι μπορούν να κυριαρχήσουν στους επισκέπτες.

Το Μέμφις έχει κερδίσει τα δεκατέσσερα από τα δεκαέξι τελευταία παιχνίδια του στο ΝΒΑ, αλλά απέναντι στους προσεχείς αντιπάλους του υπέστη μία από τις πιο πικρές ήττες της σεζόν μόλις πριν από μία εβδομάδα – ο λόγος εξηγείται γρήγορα με τρεις λέξεις-κλειδιά: άμυνα, ριμπάουντ και Λούκα Ντόντσιτς!

Το Ντάλας διαθέτει εξαιρετική άμυνα, η οποία επιτρέπει σήμερα λιγότερους από 100 πόντους κατά μέσο όρο. Επιπλέον, η μονομαχία των ριμπάουντ στην τελευταία αναμέτρηση κερδήθηκε χάρη στον εκπληκτικό Σέρβο. Περιμένω το ίδιο απόψε!

Η συμβουλή μου για τους Mavericks Grizzlies είναι επομένως: Νίκη των Τεξανών!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!