Mavericks – Suns Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις NBA 21.01.2022

Home » Mavericks – Suns Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις NBA 21.01.2022

NBA 2021/22 την Παρασκευή, 21.01.2022

Για άλλη μια φορά, επέλεξα ένα παιχνίδι που αποπνέει χαρακτήρα πλέι οφ όταν πρόκειται για συμβουλές για το NBA. Η αναμέτρηση μεταξύ των Ντένβερ Νάγκετς και των Φοίνιξ Σανς έχει όλα όσα κάνουν την μπασκετική καρδιά να χτυπάει πιο δυνατά – εκτός από μια σκληρή μονομαχία στο πεντάρι!

Επειδή ο DeAndre Ayton είναι εκτός για τους Αριζοναίους, γεγονός που αποτελεί τεράστιο πλεονέκτημα για τους Mavs. Επειδή ο Λούκα Ντόντσιτς τους συντρίβει σχεδόν τα πάντα στο πέρασμά του αυτή τη στιγμή – και μάλιστα πιστεύω ότι οι κατά τα άλλα δυνατοί επισκέπτες οφείλουν να το κάνουν και τώρα!

Τον Νοέμβριο του 2019, ο Λούκα Ντόντσιτς σημείωσε 42 πόντους στη νίκη των Μάβερικς με 120-113 επί των Σανς. Αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, τα πράγματα έχουν αλλάξει για τους επισκέπτες τα τελευταία χρόνια – γεγονός που είχε αντίκτυπο και στο ρεκόρ τους με τους Μαβς.

Έκτοτε, η ομάδα που συμμετείχε στους τελικούς του ΝΒΑ το 2021 κέρδισε κάθε μία από τις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις της με το Ντάλας. Αυτό είναι σήμερα το μεγαλύτερο σερί νικών των Sun απέναντι σε ομάδα του ΝΒΑ – τώρα είναι μεγαλύτερο και από αυτό απέναντι στους Knicks (7).

Παρόλα αυτά, νομίζω ότι η ώρα είναι ώριμη για τον Λούκα Ντόντσιτς και τα παιδιά του να πάρουν άλλη μια νίκη επί των Αριζοναίων απόψε. Από τη μία πλευρά, χάρη στη φόρμα τους – και από την άλλη, λόγω μιας πιθανής βαρυσήμαντης κατάρρευσης στην απέναντι πλευρά.

Ας ξεκινήσουμε με τη φόρμα των Mavs. Κέρδισαν το 90% των δέκα τελευταίων αγώνων τους στο ΝΒΑ! Και σε καμία περίπτωση δεν υπήρχαν μόνο φρούτα της πτώσης ανάμεσά τους – το αντίθετο μάλιστα.

Επειδή οι δυνατοί Bulls, Warriors και Nuggets ηττήθηκαν με τουλάχιστον 14 πόντους διαφορά κατά τη διάρκεια αυτού του νικηφόρου σερί. Όποιος πετύχει τέτοια αποτελέσματα μπορεί επίσης να αποτελέσει απειλή για την κορυφή του πίνακα της Δυτικής Περιφέρειας.

Από την επιστροφή του στις αρχές Ιανουαρίου, ο Λούκα Ντόντσιτς έχει αποδειχθεί όλο και περισσότερο μια μηχανή ριμπάουντ και σκοραρίσματος, η οποία δύσκολα μπορεί να αμφισβητηθεί. Σε μια απευθείας αναμέτρηση, χρειάζεται ένας δυνατός σέντερ για να καταπολεμήσει τον Σέρβο στον αέρα – και οι Suns δεν έχουν κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή.

Το νούμερο 1 των Suns, ο Deandre Ayton, είναι εκτός, πράγμα που σημαίνει ότι ο Luka Doncic θα έχει ελεύθερο τρέξιμο. Οι Suns αναμένεται να βασιστούν στον JaValle McGee ως αναπληρωματικό παίκτη, αλλά απλά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον Σέρβο.

Ανεξάρτητα από αυτό, ο Φοίνιξ παραμένει ένας επικίνδυνος αντίπαλος. Παρ’ όλα αυτά, οι πρόσφατες επιτυχίες των φιλοξενούμενων δεν πρέπει να υπερεκτιμηθούν, διότι συγκριτικά, οι νίκες των Μαβς ήταν πολύ πιο εντυπωσιακές.

Οι Σανς κέρδισαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, αλλά με τους Πίστονς, τους Πέισερς, τους Σπερς και τους Ράπτορς, δεν υπήρχε πλέον κανένας αντίπαλος που να μπορεί να συγκριθεί με αυτούς των Μάβερικς. Στην πραγματικότητα, η ξαφνική αλλαγή σε μια ισχυρή ομάδα θα μπορούσε να παίξει υπέρ του Ντάλας.

Αν πάμε στα επίσημα στατιστικά στοιχεία του ΝΒΑ για τα δέκα τελευταία παιχνίδια του ΝΒΑ, οι Suns παραδόξως τα πάνε καλύτερα από τους Mavs σε όλες τις σχετικές κατηγορίες – και αυτό παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι κέρδισαν εννέα από αυτά τα παιχνίδια, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην εθελοτυφλούμε από αυτό, διότι αυτές οι τιμές δεν λένε τίποτα για την αντίστοιχη ποιότητα των αντιπάλων και δεν παράγουν ένα στιγμιότυπο που να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Εξάλλου, ο στοιχειωδώς σημαντικός DeAndre Ayton λείπει εδώ και δύο παιχνίδια.

Ο σέντερ των Αριζόνα είναι ένα τέρας στα ριμπάουντ και παίρνει ελεύθερες μπάλες με διψήφιο αριθμό κατά μέσο όρο. Αν ο σέντερ μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στο σκορ της ομάδας του!

WX: Οι Mavericks έχουν χάσει κάθε μία από τις τελευταίες οκτώ μονομαχίες τους με τους Suns. Αυτό και μόνο μπορεί ενστικτωδώς να αποτρέψει πολλούς από το να στοιχηματίσουν στη νίκη των γηπεδούχων. Ωστόσο, βλέπω απόψε την καλύτερη ευκαιρία εδώ και χρόνια!

Διότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Ντάλας έχει κερδίσει σχεδόν όλα όσα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κατάταξη του ΝΒΑ τις τελευταίες εβδομάδες, με σαφείς νίκες επί των Warriors, Bulls & Co. Συν τοις άλλοις, οι Αριζόνα είναι χωρίς το βασικό τους κέντρο.

Ο DeAndre Ayton δεν θα είναι ούτε στο αρχικό σχήμα απόψε, αφήνοντας ένα κενό στη μάχη για τα ριμπάουντ και την κυριαρχία στο μισό γήπεδο, το οποίο σκοπεύει να καλύψει ο σούπερ σταρ των Mavs, Luka Doncic.

Η συμβουλή μου για τους Mavericks Suns είναι επομένως: Νίκη για τους γηπεδούχους!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!

    Recent News
    8 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024