Λος Άντζελες Λέικερς – Γιούτα Τζαζ Συμβουλή, Προγνωστικά & Προγνωστικά NBA 18.01.2022

Home » Λος Άντζελες Λέικερς – Γιούτα Τζαζ Συμβουλή, Προγνωστικά & Προγνωστικά NBA 18.01.2022

NBA 2021/22 την Πέμπτη, 18.01.2022

Οι Λος Άντζελες Λέικερς και οι Γιούτα Τζαζ είναι δύο ομάδες που εύκολα θα ξαναδούμε στα πλέι οφ. Ωστόσο, και τα δύο franchises κάνουν αυτή τη στιγμή αρνητικά πρωτοσέλιδα με τις κακές τους επιδόσεις!

Στο δικό μου tip για τους Lakers Jazz, θα δούμε πού βρίσκονται οι αδυναμίες των δύο ομάδων αυτή τη στιγμή. Επιπλέον, θα καλύψουμε επίσης γιατί οι επισκέπτες μπορεί να έχουν ήδη λύσει το δικό τους πρόβλημα με άμεση ισχύ…

Οι Λος Άντζελες Λέικερς και οι Γιούτα Τζαζ είναι δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος σε μπασκετικούς κύκλους. Αλλά τις τελευταίες εβδομάδες, και οι δύο ομάδες έχουν παρουσιάσει μεγάλα προβλήματα στην άμυνα των δικών τους καλαθιών.

Μάλιστα, οι στατιστικές του ΝΒΑ είναι αδιαμφισβήτητες ως προς αυτό! Αν λάβουμε υπόψη μας μόνο τα τελευταία παιχνίδια, τόσο οι Τζαζ (118,7) όσο και οι Καλιφορνέζοι (117,8) συγκαταλέγονται στις πέντε χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος στην κατηγορία “Defensive Rating”!

Αν και το πρόβλημα με τους μωβ κίτρινους δεν οφείλεται σε κάποια ευδιάκριτη αιτία, η διαρροή μπορεί να έχει κλείσει για την ομάδα του Σολτ Λέικ Σίτι από το Σάββατο – ο Ρούντι Γκομπέρ επέστρεψε.

Ο Γάλλος δεν είναι ακριβώς γνωστός ως μηχανή του σκοραρίσματος στη θέση του σέντερ της Γιούτα, αλλά η σωματική του διάπλαση και η διορατικότητά του αποτελούν τη ραχοκοκαλιά μιας στην πραγματικότητα απόλυτα ικανής κιτρινόμαυρης άμυνας! Κατά συνέπεια, η απουσία του ήταν πραγματικό πρόβλημα.

Ο Γκομπέρ βρέθηκε θετικός στις 6 Ιανουαρίου και οι Τζαζ έχασαν τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια τους και μάλιστα σημείωσαν ένα θλιβερό αμυντικό σκορ 120,8 κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ωστόσο, αυτό θα είναι πολύ καλύτερο απόψε.

Ειδικά από τη στιγμή που οι Λέικερς φαίνεται να έχουν έντονα προβλήματα και στο backcourt, τα οποία ο προπονητής Φρανκ Βόγκελ δεν μπορεί να εξαλείψει – και αυτό παρά το γεγονός ότι ο καλύτερός του παίκτης, ο Λεμπρόν Τζέιμς, αποδίδει ως συνήθως.

Τα τρία τελευταία παιχνίδια των Λέικερς είναι σε κάθε περίπτωση κατηγορητήριο: 119:127 με τους Γκρίζλις, 116:125 με τους Κινγκς και τέλος μια καταστροφική πανωλεθρία 96:133 με τους Νάγκετς, την οποία είχα προαναγγείλει, αλλά εξέπληξε ακόμα και εμένα η διαύγειά της!

Φυσικά, η απώλεια του Άντονι Ντέιβις αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για τους Καλιφορνέζους εδώ και εβδομάδες! Αλλά αυτό από μόνο του δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί η ομάδα της Δυτικής Ακτής έχει αφεθεί τόσο πολύ στην άμυνα.

Ένας επιπλέον παράγοντας που θα μπορούσε να κρίνει το παιχνίδι υπέρ των φιλοξενούμενων είναι ο Ντόνοβαν Μίτσελ. Στην τελευταία του εμφάνιση κόντρα στους Καβαλίερς άφησε κάτι το επιθυμητό με μόλις 17 πόντους, αλλά μέχρι τότε ο γκαρντ ήταν απλά εξαιρετικός.

Ο

Mitchel είχε ξεπεράσει τους 29 πόντους 4 φορές μόνο τον Ιανουάριο πριν από την ήττα από τους Cavs. Ωστόσο, οι Τζαζ δεν χρειάστηκαν καν τον σούπερ σταρ τους στην τελευταία τους νίκη επί των Λέικερς.

Στην τελευταία τους συνάντηση με τους Καλιφορνέζους, η Γιούτα κέρδισε 97-111 χωρίς τον Μίτσελ! Αυτός όμως που στάθηκε στη θέση του σέντερ για τους Τζαζ εκείνο το βράδυ και έκανε δύσκολη τη ζωή του Λος Άντζελες ήταν ο Ρούντι Γκομπέρ.

Απόψε θα είναι μια επανασύνδεση με τον Γάλλο. Και ενώ δεν νομίζω ότι οι Λέικερς θα πέσουν αμαχητί, ο Λεμπρόν Τζέιμς θα δυσκολευτεί πολύ να ανεβάσει τους συνηθισμένους του αριθμούς – γιατί η αναμέτρηση με τον Γκομπέρ είναι δύσκολη!

Οι παίκτες αθλητικού στοιχήματος όλων των κατηγοριών φαίνεται να είναι σε γενικές γραμμές άνετοι με την προτροπή μου Lakers Jazz. Οι αποδόσεις για τη νίκη των Τζαζ, που σήμερα κυμαίνονται γύρω στο 1.50, δείχνουν ότι θα είναι το φαβορί όταν επισκεφθούν το Λος Άντζελες.

Σύνοψη: Και οι δύο ομάδες επιτρέπουν πάρα πολλά αμυντικά! Μόνο με βάση την αμυντική αξιολόγηση των τελευταίων επτά αγώνων, μπορεί να υποστηριχθεί ότι είναι καλή, γι’ αυτό και μπορούμε να υποθέσουμε και πάλι ένα παιχνίδι με υψηλό σκορ.

Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτή η κατάσταση ήταν προσωρινή για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Ρούντι Γκομπέρ επέστρεψε στην ομάδα από το Σαββατοκύριακο. Με τον Γάλλο στην πεντάδα, η άμυνα της Γιούτα θα λειτουργήσει πολύ καλύτερα.

Για τους Καλιφορνέζους, από την άλλη πλευρά, οι υψηλές απώλειες συσσωρεύονται. Ειδικά το τελευταίο με τους Νάγκετς έδειξε μια μικρή διαφορά κλάσης. Αμφιβάλλω αν ο προπονητής Φρανκ Βόγκελ θα έχει βρει λύση σε αυτό το πρόβλημα μέχρι απόψε.

Η συμβουλή μου για τους Λέικερς και την Τζαζ: Νίκη για τους επισκέπτες!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!

    Recent News
    8 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024